Behandelingen en producten

Basis pedicure behandeling € 43
Nagels knippen/frezen, verzorging nagelaandoeningen, verzorging nagelriemen, eelt/kloven/likdoorn verwijderen, warme doek, voetencrème, advies.

Pedicure Deluxe € 72
Nagels knippen/frezen, verzorging nagelaandoeningen, verzorging nagelriemen, eelt/kloven/likdoorn verwijderen, warme doek, voetscrub, voetpakking, onderbeen-voetmassage, voetencrème, advies.

Gellak + Basis pedicure behandeling € 68
Nagels knippen/frezen, verzorging nagelaandoeningen, verzorging nagelriemen, eelt/kloven/likdoorn verwijderen, warme doek, gellak aanbrengen, voetencrėme, advies.

Gellak aanbrengen op de teennagels € 38,50
Nagels knippen/frezen, nagelriemen verzorgen, warme doek, gellak aanbrengen, voetencrėme.

Deelbehandeling € 30
Deelbehandeling bestaat uit één specifieke klacht te behandelen:
Behandelen van één likdoorn of ingegroeide nagel

Sculpture Clear Gel (nagelreparatie) 1 grote teen € 32
In deze behandeling word alleen de grote teennagel behandeld. De nagel reparatie is geschikt voor schimmel/kalknagel, gebroken nagel, stootnagel en ingroeiende nagel.

Sculpture Clear Gel (nagelreparatie) Beiden grote teennagels € 55
In deze behandeling worden beide grote teennagels behandeld. De nagel reparatie is geschikt voor schimmel/kalknagel, gebroken nagel, stootnagel en ingroeiende nagel.

Gellak verwijderen € 8
Alleen van toepassing wanner de Gellak niet door mij is gezet.

Schimmel diagnostiek test € 35

Bij een pedicure behandeling bij te boeken:
* Gellak € 28
* Nagelreparatie Sculpture clear gel  (grote teennagel) per stuk € 17
* Nagelreparatie Sculpture clear gel  (kleine teennagel)  € 10

*Voetscrub € 8,50
* Voetpakking € 8,50
* Voet-onderbeen massage € 17

Afspraak verplaatsen of annuleren:

Indien u verhinderd bent of de afspraak graag zou willen afzeggen, dient u dit minimaal 24 uur van te voren te melden.  Afspraak binnen 24 uur afgezegd of afspraak niet nagekomen dan zal er 50% in rekening worden gebracht.

Zie mijn algemene voorwaarden.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn leuk om te geven en te krijgen. Leuk voor een verjaardag, moederdag/vaderdag of gewoon zomaar! Dit is al mogelijk vanaf € 15 euro,- Indien u mij vooraf laat weten dat u een cadeaubon wenst te kopen, zorg ik dat deze mooi is ingepakt.

Producten

Wat voetverzorgingsproducten betreft, werk ik met professionele en hoogwaardig kwalitatieve producten. Tijdens de behandeling adviseer ik u welke voetverzorgingsproducten goed bij uw huid passen. Er zijn veel créme’s met veel verschillende ingrediënten. Ik weet wat jouw huid nodig heeft.  Ik werk in mijn salon met de producten van HFL Laboratories, Dadi oil, Wandelwol en Botanical Beauty.

Botanical Beauty

Elke dag maak je bewuste keuzes. Om biologisch te eten. Meer te bewegen en gezonder te leven. Maar weet jij eigenlijk wat je op jouw huid smeert ?

60% van wat je smeert, komt namelijk in je bloedbaan terecht.

Dat is best even schrikken!

Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten. 100% natuurzuiver én biologisch. Dat is uniek in Nederland. Deze producten bevatten geen microplastics en zijn duurzaam verpakt. Op het familielandgoed van Botanical Beauty in de Betuwe ontwikkelen we onze natuurlijke verzorgingsproducten. Voor elk huidtype is er een product, maar ook speciaal voor huidproblemen denk hierbij aan eczeem, psoriasis en noem maar op.

In de natuurzuivere producten van Botanical Beauty zitten geen chemische, synthetische stoffen. We werken enkel met natuurlijke ingrediënten, zoals lavendel, eucalyptus, argan en calendula. Alle producten zij van de beste kwaliteit én ook biologisch.

Je kunt namelijk een 100% zuivere amandelolie gebruiken, maar je heb er niets aan als de amandelen bespoten zijn. Biologisch betekent dan ook vrij van gifstoffen en pesticiden.

Botanical Beauty heeft twee lijnen de Argan lijn en Minerals lijn. 

De 100% natuurzuivere en biologische producten uit onze Organic Argania lijn op basis van Arganolie, de olie is ook wel bekend als ‘vloeibaar goud uit Marokko’, De lijn bestaat uit een melk, lotion, scrub, masker, serum, oogcrème en verschillende crèmes.

De Minerals lijn is op basis van oliën en dode zee zouten ( met een hoge concentratie mineralen )  De Minerals lijn bestaat uit vijf geurlijnen, Lavendel, Roos, Calendula-Mandarijn, Eucalyptus – Mint – Rozemarijn en als laatste de Calendula – Rijstekiem deze is geurloos en geschikt voor een (over) gevoelige huid en geschikt voor mensen met een noten allergie.