Over mij

Aangenaam

Mijn naam is Naomi Sieberg en ben een gediplomeerd en gespecialiseerd pedicure. Inmiddels ben ik al 8 jaar werkzaam in de zorg, dit doe ik deels nog naast mijn pedicure werk met veel enthousiasme en plezier. Het werken met mensen is voor mij een belangrijk onderdeel in het vak.

Mijn visie

Als zorgmedewerker zie ik hoeveel voetproblemen er kunnen ontstaan bij onvoldoende voetverzorging. Als pedicure wil ik mijn steentje bijdragen aan het hebben en houden van gezonde voeten.

Mijn missie

Het verhelpen en verzorgen van uw voetproblemen geeft mij een boost en voldoening. Mijn clienten die met pijnlijke voeten mijn praktijk binnen komen of die zich schamen voor hun voeten bij andere.. Hen kunnen helpen aan gezondere voeten is waar ik streef.

Professionele voetverzorger

Ik ben aangesloten bij ProVoet, brancheorganisatie voor voetverzorger. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pedicuregebied. Doordat ik medisch geschoold ben als verzorgende in de zorg kan ik mijn medische kennis over voetverzorging delen. Ik werk met professionele apparatuur met moderne instrumenten, waaronder een motor met nat techniek. Ik kan uw verzekeren van een hygiënische en vrijwel pijnloze behandeling.

Wil je graag weten wat ik als pedicure voor jou kan betekenen? Lees dan eens waar ik gespecialiseerd in ben.